Permite afisarea reclamelor care contin imagini pentru a creste varietatea si competitia


Alegand afisarea reclamelor imagine (image ads) si reclamele text, pot ajuta sa fii sigur ca ai toate tipurile de reclame disponibile de la cei care platesc pentru ca reclamele sa apara pe site-ul tau.
   Amandoua tipuri de reclame, text sau imagine, vor fii in competitie pentru a fii afisate pe paginile tale, iar Google AdSense va afisa automat reclamele care sunt cele mai eficiente pentru site-ul tau.
   Esti interesat sa incerci reclamele imagine (image ads)?
   Asigura-te ca in contul tau pe AdSense, la „Ad Type Preference” din sectiunea My Accounteste setat „Display text and image ads in all ad units”. Apoi, testeaza optiunea reclama imagine (image ad) pe paginile tale cel putin o saptamana si apoi verifica cum a progresat folosind canale (channels).
   Aceasta iti va permite sa vezi ce tip de reclama imagine (image ad) este cea mai eficienta pentru site-ul tau. Avand mai multe informatii vei putea sa iei o decizie buna pentru site. Incearca reclamele imagine (image ads) si vezi rezultatele.
In contul Adsense - clic pe meniul AdSense Setup dupa care va apare imaginea de mai sus. Clic apoi pe linkul Adsense for content.
   Pasul al doilea este sa selectezi optiunea Ad unit - dar ai grija ca in casuta sa fie selectata optiunea dorita, adica: Text and image ads - default (optiune prestabilita care afiseaza reclame de tip text sau imagine) sau Image Ads only (optiune ce va afisa numai reclame de tip imagine).
   Dupa ce ai apasat butonul Continue - trebuie sa alegi format-ul imaginii, in momentul acesta ai la dispozitie 7 formate cu urmatoarele dimensiuni: Leaderboard (728 x 90), Banner (468 x 60),Skyscraper (120x600), Wide Skyscraper (160x600), Medium Rectangle (300 x 250), Large Rectangle (336 x 280) si Square (250 x 250). Clic aici pentru a vizualiza toate formatele disponibile.
Ultimul pas: copiaza codul si insereaza-l pe pagina ta - in spatiul dorit.

Nota pentru afisarea reclamelor imagine (image ads):

Asigura-te ca folosesti un format de reclama care suporta reclamele de tip imagine.