Adauga atractivitate paginilor inserand unitati de link-uri


Daca vrei unitati de reclama care sa se adapteze site-ului tau si sa atraga si interesul cititorilor, ia in seama si unitatile de link-uri (link units).
   Fiecare unitate de link-uri afiseaza o lista de topic-uri relevante continutului site-ului si cand utilizatorii dau clic pe aceste topic-uri, ei sunt trimisi pe o pagina de reclame AdWords care contine reclame despre topicul respectiv.
   Tine cont de faptul ca nu vei primi bani pe clic-urile date pe topic-uri, vei fi insa platit pentru clic-urile pe care utilizatorii le dau pe reclamele AdWords din pagina afisata.
Vezi toate formatele de unitati de link-uri disponibile.
   Unitatile de link-uri sunt eficiente in special pentru ca vizitatorii tind sa caute aceleasi informatii specifice. Varietatea formatelor de unitati de link-uri sunt pentru a putea lege care dintre ele se potrivesc mai bine pe pagina, deci iti recomand plasarea unitatilor de link-uri in locatii noi si neobisnuite pe site.
Tine cont ca poate fi plasata o unitate de link-uri per pagina in plus la existenta a altor trei unitati de reclama AdSense pe pagina respectiva.
   Pentru a insera o unitate de linkuri urmeaza instructiunile prezentate in imaginile de mai jos:
   In contul Adsense - clic pe meniul AdSense Setup dupa care va apare imaginea de mai sus. Clic apoi pe linkul Adsense for content.
   Dupa aceea selectati optiunea Link unit si apasati butonul Continue
   Urmati pasii prezentati in imagine, 1: selectati formatul reclamei (dimensiunile) - clic aici pentru a vizualiza formatele si dimensiunile disponibile pentru acest tip de reclama 2: selecteaza culorile,3: daca vrei sa vezi cat de eficient este reclama da clic pe Add new channel pentru a crea un nou canal - daca nu treci peste acest pas, 4: clic pe butonul Continue pentru a genera codul.
Ultimul pas: copiaza codul si insereaza pe pagina ta - in spatiul dorit.