Mai multe reclame prin “Advertise on this site”

Daca esti utilizator Adsense, aici gasesti cateva strategii suplimentare care te pot ajuta sa faci mai multi bani utilizand programul Adsense.

   Probabil ai observat link-ul „Advertise on this site” care se afla imediat sub reclama (vezi imaginea de mai jos).

   Acesta este un serviciu pentru cei care platesc pentru ca reclama lor sa fie afisata pe pagina ta.

   Cei interesati, sa afiseze reclama lor pe site-ul tau, vor da clic pe acel link – iar acesta se va deschide intr-o noua pagina care ii va ghida pe noii utilizatori in programul Google AdWords.

   Marele avantaj a celor care utilizeaza Adsense este acela ca cu cat sunt mai multe persoane care platesc pentru reclame cu atat pretul per clic va creste.

   Personalizarea paginii Google AdWords

   Majoritatea utilizatorilor Adsense nu-si dau seama de beneficiul faptului ca pot sa-si personalizeze pagina „advertise on this site”. Prin intermediul acestei pagini, practic, incerci sa-i convingi pe cei interesati, sa se inscrie in Google AdWords, pentru ca sa poata sa faca reclama pe site-ul tau.
   Poti personaliza aceasta pagina prin adaugarea logo-ului, culorilor si descrierii site-ului tau.
   In imaginile de mai jos sunt prezentati pasii pentru a personaliza o astfel de pagina:
   In primul rand, in contul tau Adsense, dute in meniul My Account (1)
   Pentru a personaliza pagina - clic pe link-ul "edit" (vezi pozitionarea acestui link pe pagina in imaginea de mai sus, 2).
Pasul 1: Bifezi optiunea "Include me in Onsite Advertiser Sign-Up" -optiune ce va activa "Advertise on this site"; 2: Tasteaza titlul site-ului; 3: Cauti in calculator logo-ul site-ului iar apoi dai Upload (4); 5: Selecteaza optiunea "Use custom description" - functie ce iti va permite sa tastezi descrierea site-ului in casuta (6); Culorile pe pagina le selectezi din spatiul (7); Pentru a pre-vizualiza modificarile facute clic pe butonul Preview page (8); 9: Daca-ti place clic pe butonul Save changes - pentru a salva - dupa care vei primi pagina de confirmare.
   Din acest moment persoanelor interesate sa faca reclama le va fi afisata pagina pe care tocmai ai personalizat-o.