Cum sa definesti ‘prima’ reclama


Sistemul afiseaza reclame in fiecare spatiu din unitatea de reclama in ordinea plasata in codul HTML. In majoritatea cazurilor, aceasta va fi si ordinea afisarii unitatilor de reclame pe pagina ta. Oricum, daca codul foloseste comenzi DIV sau alte tehnici de pozitionare, este posibil ca sistemul AdSense sa recunoasca o unitate de reclama ca fiind prima unitate de reclama, chiar daca apare pe ecran ca fiind la sfarsit pe pagina. Pentru ca sistemul AdSense s-ar putea sa nu-ti afiseze reclame in toate unitatile de reclame de pe pagina, este important sa te asiguri ca unitatea de reclama „principala” apare prima in codul HTML.
Pentru a defini 'prima' reclama urmeaza pasii:
In caz ca vrei sa-ti afiseze reclame de tip text sau imagine intra in contul Adsense - clic pe meniul "AdSense Setup" dupa care va apare imaginea de mai sus. Clic apoi pe linkulAdsense for content - pentru reclama de tip text.
Clic pe linkul "Adsense for search" daca vrei sa utilizezi codul pentru cautare Google - si in acelasi timp sa faci si bani din urma reclamelor afisate pe pagina de rezultate.



  Dupa ce ai selectat una din optiunile de mai sus urmeaza pasii ceruti pentru a genera codul - care ulterior sa-l inserezi in paginile tale.